Kampaajan paperit taskussa

Kesäkuussa koulumme järjesti ensimmäistä kertaa "kesä amiksen". Kolme viikkoa intensiivistä harjoittelua mielen mukaan. Sai vahvistaa osaamista jossain osa-alueessa, tehdä rästitehtäviä, korottaa numeroita tai vaikka antaa näyttöjä osaamisesta. Minä päädyin viimeiseen vaihtoehtoon ja päätin antaa näytöt kaikesta mitä kampaajan papereihin tarvittiin, opettajan luvalla tietysti. 

Pidimme kesäkampaamoa auki asiakkaille päivittäin ja toimimme, kuten normi kampaamossa toimitaan. Osa oppilaista oli vielä ekavuosikurssin päiväopiskelijoita (lue nuorisopuoli) ja heidän käsitys kampaamon pitämisestä oli vielä aika auttavalla tasolla. Kiitos Profi-Teamin, olen ollut niin paljon kampaamon asiakaspalvelussa mukana, että homma hoitui lähes rutiinilla. Valitsin sopivat uhrit näyttöön ja aloin kuittaamaan niitä työlistalta pois. 

Väri, väri-leikkaus, permanentti, kampaus, viimeistelyt. Pikkuhiljaa lista lyheni ja töitä meni arvosteltavaksi. Lopulta kolmen viikon jälkeen kaikki vaadittavat työt oli näytetty! Kampaaja osio oli pulkassa!!! 

Nyt elokuussa hyppäämme parturoinnin ihmeelliseen maailmaan. Odotan innolla pääsyä taas kouluun ja loppurutistusta. Niin ja se liiketoimintasuunnitelmakin pitäisi vielä tehdä, 20 vuoden yrittäjänä oleminen ei kuulemma riitä näytöksi. :D

Näillä näkymin valmistun syksyllä parturi-kampaajaksi!!! 2 vuoden koulutus 10 kuukaudessa!